#lookfantastic adventskalender lucka nr 3 & 4

Eftersom jag aldrig la upp vad det var i gårdagens lucka från look fantastics adventskalender så får ni både den och dagens lucka nu. Gårdagens lucka bestod av en loose mineral blush från INIKA som är ekologiskt certifierad, veganskt mineral makeup. Märket kommer från Australien och har vunnit flertalet priser för sina produkter. INIKAS mineral makeup är skonsam mot din hud och innehåller ingredienser som Aloe Vera, Sheasmör, grönt te, nypon med flera.
 
Ge din hud en naturlig lyster med INIKA Mineral Blusher in nude, en neutral solbränd nyans som passar alla hudtyper. Formulerad med starkt pigmenterade mineraler för längre hållbarhet, rika färger, är detta rouge ett måste i din necessär. Det är fritt från talk, olja, doft och konserveringsmedel, vilket innebär att det är hudvänligt samtidigt som det ger din hy en läcker glöd. Pris 249:- → här.
 
Bruksanvisning: Med hjälp av en Blush Brush, knacka bort överflödigt puder tills det bara finns ett svagt damm kvar på spetsen av borste. Applicera din valda Inika Mineral Blush på dina kinders äpplen och på kindbenen. Har inte testat denna ännu men kanske gör det idag..
 
I dagens lucka så var det en kuddspray från This Works. Deras vision är att leverera ikoniska lösningar för dagens skönhetsbesvär genom att ta hjälp av naturens laboratorier - på ett miljövänligt vis. Modernt This Works tycker att moderna, aktiva människor kräver intelligenta lösningar och högpresterande hudvård. This Works uppdrag är att skapa hudvård med specifika lösningar som levererar riktiga och synbara resultat. Produkterna är därför framtagna för att samarbeta med dig, vart du än befinner dig. Hemma eller ute på resande fot. Naturligt This Works använder sig bara av naturliga ingredienser med koncentrerade och aktiva formler. Deras formler är tillblandade med 100% naturliga dofter med aromaterapi som lugnar både hud och sinne. Skönhet This Works tror på att skönhet kräver balans. Nya produkter introduceras bara därför om de presterar exceptionellt. Varje ny produkt genomgår klinisk testas av en extern panel och måste kunna leverera vad den lovar för att släppas in i This Works sortiment.
 

This works Sleep Plus + Pillow Spray innehåller en potent blandning av lavendel för att skapa ett snabbverkande naturläkemedel som ger dig omedelbar befrielse från sömnlöshet. De aromterapeutiska fördelarna gör du känner dig mindre trött under dagen, och gör att du känner dig lika fräsch som du ser ut när du vaknar på morgonen. Bruksanvisning: Skaka flaskan och spraya direkt på dina sängkläder. Dina naturliga rörelser under natten hjälper till att frigöra doften. Du hittar den → här.

 
LFadventcalendar - inika - lookfantastic - thisworks